pasok_logo

Υποψηφιος βουλευτης
Νομου Κιλκις

βουλευτης
Νομου Κιλκις

το ημερολόγιο του Ντέμοκρατ

Ο Γιάννης ο καφετζής και ο Αντετοκούνμπο

‘Φύγετε τώρα, έξω από το μαγαζί”, είπε ο Γιάννης Χ., ιδιοκτήτης ενός σπορ καφέ σε μία παρέα Σύριων που πήγαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι στη γωνία του μαγαζιού.

”Δεν τους αντέχω τους βρωμιάρηδες, έρχονται εδώ άπλυτοι και πίνουν έναν καφέ επί 5 ώρες επειδή δεν έχουν πού να μείνουν”, μου λέει με φωνή που τρεμοπαίζει από το μίσος.

Παραδίπλα μια παρέα ξένων συζητά χαμηλόφωνα για τη συμπεριφορά του και κείνος ακούει προσεκτικά. Σκάει από το κακό του, βγάζει το πουκάμισο και μένει μ᾽ ένα μαύρο φανελάκι και το σήμα της Χρυσής Αυγής στο πίσω μέρος.

”Eδώ δεν είναι κάνα κωλοκάναλο να μου απαγορεύεται να μιλάω ή να με αποκλείετε από το να λέω την άποψή μου. Εδώ είναι το μαγαζί μου και θα λέω αυτό που θέλω. Να φύγουν οι ξένοι να καθαρίσει ο τόπος. Έρχονται εδώ, μας κλέβουν, βιάζουν, μας παίρνουν τις δουλειές. Και οι δικοί μας οι προδότες συζητάνε να τους κάνουμε και τζαμί.”

Βάζει ένα ποτό και κάθεται στο τραπέζι απέναντι από την τηλεόραση. Έχει αγώνα NBA, παίζουν οι Μιλγουόκι Μπακς. Ξεκρεμάει την ελληνική σημαία από τον τοίχο και κάθε φορά που βάζει καλάθι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, την κουνάει περήφανα πέρα δώθε.

”Έχουμε τον καλύτερο μπασκετμπολίστα στον κόσμο, δε νεξτ μπιγκ θινγκ που λένε και τα αμερικανάκια’‘, μας λέει περήφανα και τον απορροφά ξανά το παιχνίδι.

Το ματς τελειώνει. Ο Γιάννης -όχι ο καφετζής- έχει κάνει ρεκόρ με 39 πόντους, με συνοδά πολλά κλεψίματα, ριμπάουντ, κοψίματα, ασιστ. Μόνο που δεν του μέτρησαν όλους τους πόντους, μονάχα αυτούς στην Αμερική. Διότι ταυτόχρονα βάζει πόντους και στην

κι αλλά ημερολόγια...

Καμία δικαιολογία

Η οργανωμένη μετακίνηση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -παρά την επίσημη απαγόρευση- είχε ως αποτέλεσμα

> > >

Αρπακτικά

1) Predator Το Predator είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που εγκαθίσταται στο κινητό σας και

> > >
Scroll to Top