pasok_logo

Υποψηφιος βουλευτης
Νομου Κιλκις

βουλευτης
Νομου Κιλκις

το ημερολόγιο του Ντέμοκρατ

ΝΔ για φίλημα

Δε νομίζω να έχει υπάρξει παρόμοιο ιστορικό προηγούμενο με αυτό της ΝΔ των τελευταίων 8 ετών.

Νόθευσε -με αμετροεπή κυνισμό- τα επίσημα οικονομικά στοιχεία του κράτους εξαπατώντας άπαντες και δραπέτευσε από την εξουσία το 2009 παραδίδοντας μία χρεοκοπημένη χώρα.

Λίγους μήνες αργότερα καταψήφισε τη μοναδική λύση που είχε στα χέρια της η Ελλάδα για να μη γίνει αφρικανική αποικία -εξαιτίας της!

Κατόπιν, έβγαλε τους πολίτες στους δρόμους και τις πλατείες με ακραία δημαγωγική ρητορική, επικαλούμενη λύσεις που φάνταζαν ουτοπικές ακόμη κ για τους κομμουνιστές -πάντα στ´ όνομα της σωτηρίας της χώρας.

Επανήλθε στην κυβέρνηση μόλις 2 χρόνια μετά, με το στανιό, προκαλώντας μάλιστα 2 διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις (τις οποίες για να διεκπεραιώσουμε μάς έστελναν ρευστό με αεροπλάνα) και σπέρνοντας Καμμένους απ´ άκρη σ´ άκρη.

Αφού κυβέρνησε τη χώρα με πελατειακές λογικές Πολιτικής Άνοιξης της προηγούμενης εικοσαετίας, έπεσε το 2015 από μία παλαβή αριστεροδεξιά αντιπολίτευση που χρησιμοποίησε περίπου την ίδια μεθοδολογία (με το ίδιο νόμισμα που λέμε; -αυτό).

1 χρόνο μετά, επανήλθε με νέο επικεφαλής και ξανά ζήτησε εκλογές (οι άνθρωποι δεν είναι καλά), τις οποίες πιθανώς θα κερδίσει προσεχώς με αυτοδυναμία, διότι πώς αλλιώς θα σωθεί η έρμη τούτη χώρα;

Φαντάζομαι ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα δυσκολευτεί να αποτυπώσει τον σημαίνοντα ρόλο της ΝΔ στην κρίση, χωρίς ενδοφλέβια primperan (αντιεμετική) και ξεθυμασμένη coca-cola.

κι αλλά ημερολόγια...

Καμία δικαιολογία

Η οργανωμένη μετακίνηση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -παρά την επίσημη απαγόρευση- είχε ως αποτέλεσμα

> > >

Αρπακτικά

1) Predator Το Predator είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που εγκαθίσταται στο κινητό σας και

> > >
Scroll to Top