pasok_logo

Υποψηφιος βουλευτης
Νομου Κιλκις

βουλευτης
Νομου Κιλκις

εκλογές 2023

Μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Αξιούπολης

Σε μια περίοδο κατά την οποία στη δημόσια συζήτηση γίνεται λόγος για «μουγγές» εκλογές, για αποχή και απαξίωση, ο νομός Κιλκίς δίνει το βηματισμό και στέλνει ένα μήνυμα ανάποδο, αυτό της συμμετοχής, της μάχης, του αγώνα, του πολέμου απέναντι σε ό,τι μας κρατάει στο χθες καθηλωμένους. Αυτό απέδειξαν το βράδυ του Σαββάτου 6 Μαΐου από την Αξιούπολη, οι πολίτες του Κιλκίς, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση «Πάμε Πλατεία» του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη.

Σε μια περιοχή όπου δεν είχε πραγματοποιηθεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση τις τελευταίες δεκαετίες, εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που συνέρευσαν στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας. Με την αθρόα συμμετοχή τους κατέστησαν την πρώτη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του υπ. βουλευτή, ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός για τον τόπο.

Κατά της διάρκεια της ομιλίας του, ο Στέφανος Παραστατίδης αναφέρθηκε στη σημερινή αδυναμία του πολιτικού συστήματος να υπερασπιστεί βασικές αρχές και αξίες της δημοκρατίας, στην ανάγκη αποκατάστασης της εμπιστοσύνης του πολίτη απέναντι στην πολιτική και τους πολιτικούς, στην έλλειψη διαφάνειας, αξιολόγησης, αξιοκρατίας, λογοδοσίας και κράτους δικαίου, καθώς και στην ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της παιδείας και της ενέργειας.

Σε ό,τι αφορά στην Αλλαγή Παραδείγματος, που αποτελεί και τον πυρήνα της προεκλογικής εκστρατείας του, τόνισε ότι, «τα πράγματα αλλάζουν από εμάς, δεν αλλάζουν από τη μοίρα, από το γραφτό μας, δεν μας ορίζει το πεπρωμένο. Τα πάντα είναι στο χέρι μας. Αρκεί να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στις δυνάμεις και στις δυνατότητές μας».

Κλείνοντας την ομιλία του, ανέφερε τα εξής: «Πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας, πρέπει να διεκδικήσουμε. Δημοκρατία, θεσμοί και ισχυρή κοινωνία είναι το τρίπτυχο για να βελτιώσουμε τη δημοκρατία μας. Σήμερα με αυτό που κάνουμε εδώ, ενισχύουμε τη δημοκρατία, σηκωνόμαστε στο πόδι, συμμετέχουμε, δηλώνουμε παρόντες, γεμίζουμε πλατείες.

Το Κιλκίς είναι παρόν. Κι όλο αυτό πρέπει να γίνει ένα ποτάμι, ένα ρεύμα, ένα κύμα και να πάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά. Να πάμε την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά».

κι αλλά για τις εκλογές 2023...

Scroll to Top