pasok_logo

Υποψηφιος βουλευτης
Νομου Κιλκις

βουλευτης
Νομου Κιλκις

εκλογές 2023

“Βούλιαξε” η πλατεία Ειρήνης στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Στ. Παραστατίδη

Μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων δεκαετιών, τόσο σε παλμό, όσο και σε συμμετοχή κόσμου, υπήρξε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο Κιλκίς, την Παρασκευή 12 Μαΐου.

Στην πλατεία Ειρήνης, όπου ελάχιστοι πολιτικοί τόλμησαν να μιλήσουν ανοιχτά σε κοινό κατά το παρελθόν, οι πολίτες του Κιλκίς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Στέφανου Παραστατίδη για Αλλαγή Παραδείγματος, παλιές και νέες γενιές βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή, ενώθηκαν όλοι μαζί σε ένα ανεπανάληπτο κοινό και συμμετείχαν σε μια πρωτοφανή γιορτή δημοκρατίας.

«Σήμερα είναι μια σπουδαία ημέρα για τον τόπο μας, για μένα προσωπικά, αλλά κυρίως για την παράταξη και τις ιδέες μας. Σήμερα η πλατεία είναι γεμάτη, με το νόημα που ´χει κάτι απ´ τις φωτιές. Και αυτές τις φωτιές τις χρειαζόμαστε να πάμε να τις ανάψουμε στις γειτονιές. Να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας, ένα μήνυμα προοπτικής, ένα μήνυμα νίκης, ένα μήνυμα μεγάλης ανατροπής», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της ομιλίας του.

Συνεχίζοντας τον κινηματικό λόγο του, τόνισε ότι η πολιτική δεν είναι χειραψίες, χτυπήματα στην πλάτη, συνδιαλλαγή, ένα συνεχές αλισβερίσι, μνημόσυνα και φωτογραφίες μέσα στις εκκλησίες, αλλά οι ιδέες και οι αξίες μας.

Επανέλαβε τις λέξεις κλειδιά που χρειάζεται ο τόπος και δεν είναι άλλες από την αξιοκρατία, την αξιολόγηση και τη δημοκρατία, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι, «δικαιούμαστε μια ισχυρή δημόσια παιδεία γιατί πιστεύουμε στους νέους και στη διαγενεακή δικαιοσύνη, διεκδικούμε μια δημόσια υγεία γιατί ο πολίτης χρειάζεται πάνω από όλα αξιοπρέπεια στα θέματα υγείας του και παλεύουμε για ανοιχτούς δημοκρατικούς θεσμούς». 

 «Ξεκινάμε να δώσουμε μια μάχη άνευ προηγουμένου. Ξεκινάμε να συγκρουστούμε με ό,τι μας κρατά καθηλωμένους στο χθες, ξεκινάμε έναν αγώνα να αλλάξουμε τον τόπο μας. Γι’ αυτό σας καλώ να σηκωθείτε όλοι στο πόδι, να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη, αυτόν τον αγώνα, να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα, για την Ελλάδα των ονείρων μας, να σηκωθούμε όλοι όρθιοι και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας», κατέληξε σε δυναμικό τόνο.

κι αλλά για τις εκλογές 2023...

Scroll to Top