pasok_logo

Υποψηφιος βουλευτης
Νομου Κιλκις

βουλευτης
Νομου Κιλκις

το ημερολόγιο του Ντέμοκρατ

Δημοκρατία χωρίς αξιολόγηση;

Στη μνημονιακή μας υποχρέωση για αποκομματικοποίηση του κράτους, φανήκαμε για μία ακόμη φορά ανάξιοι των περιστάσεων και λάτρεις του παρελθόντος που μας χρεοκόπησε.

Η υποτιθέμενη αξιοκρατική επιλογή ΓΓ στα υπουργεία με τετραετή θητεία προκειμένου να κοπεί ο ομφάλιος λώρος των πελατειακών σχέσεων των υπουργών με τη δημόσια διοίκηση, καταλήγει σε φωτογραφικές προκηρύξεις υπουργών προς τους ημετέρους εκλεκτούς.

Έτσι, σύμφωνα με το εξαιρετικό ρεπορτάζ του Φώτη Κόλλια στο insidestory (βλ 1ο σχόλιο), για κάποιους γραμματείς απαιτείται ξένη γλώσσα και για κάποιους όχι, υπάρχουν προκηρύξεις με προυπόθεση ο υποψήφιος να έχει θητεύσει ως γραμματέας στο παρελθόν (kodak), ενώ για μία θέση ζητείται 20ετής εργασιακή εμπειρία, με τον υποψήφιο να έχει εργαστεί πέντε από τα 20 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και πολλά άλλα τραγελαφικά.

Σε μία ομιλία του προ έτους στο TedX o αγαπημένος Σταύρος Τσακυράκης εξηγούσε ότι χωρίς δίκαιη αξιολόγηση και κατά συνέπεια αξιοκρατία, δεν έχουμε ισότητα και συνεπώς δημοκρατία.

Κι όμως· εμείς κάνουμε τα πάντα για να παραμείνει η χώρα στο χθες.

κι αλλά ημερολόγια...

Καμία δικαιολογία

Η οργανωμένη μετακίνηση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -παρά την επίσημη απαγόρευση- είχε ως αποτέλεσμα

> > >

Αρπακτικά

1) Predator Το Predator είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που εγκαθίσταται στο κινητό σας και

> > >
Scroll to Top