pasok_logo

Υποψηφιος βουλευτης
Νομου Κιλκις

βουλευτης
Νομου Κιλκις

το ημερολόγιο του Ντέμοκρατ

Για την υπόθεση Γεωργίου

Διαβάζω ότι  ”Για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης παραπέμπεται ο πρώην πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Αν. Γεωργίου, καθώς έγινε δεκτή η αναίρεση της σημερινης προέδρου του Αρείου Πάγου κατά βουλεύματος που τον παρέπεμπε μόνο για πλημμέλημα”.

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ‘‘η ψευδής βεβαίωση χρησιμοποιήθηκε το 2009 προκειμένου να εισαχθεί η Ελλάδα στο καθεστώς των μνημονίων λόγω της διόγκωσης του ελλείμματος”.

Το ζήτημα της ΕΛΣΤΑΤ είχε αναδειχθεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 2011 επί Γιάννη Αδαμόπουλου και αναζωπυρώθηκε το 2013.

Προσέξτε τώρα το ενδιαφέρον:

Στην επιστολή του 2011, ο ΔΣΑ αναφέρει: ”Ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Δ. Αδαμόπουλος κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ και σύμφωνα με το άρθρο 199 του Δικηγορικού Κώδικα, θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά σε σχέση με την διάπραξη σοβαροτάτων αξιοποίνων πράξεων, που έχουν καταγγελθεί και αφορούν την αλλοίωση των στοιχείων από την Ανεξάρτητη Αρχή «ΕΛ.ΣΤΑΤ», η οποία όπως έχει καταγγελθεί παράνομα διόγκωσε το αναθεωρημένο έλλειμμα του 2009 από περίπου 12-13% σε 15,4%, που είχε ως τελικό αποτέλεσμα την υπογραφή του Μνημονίου και την επιβολή, εξαιτίας αυτού, στη χώρα σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων’‘.

Δηλαδή ο ΔΣΑ λέει ότι αν είχαμε 13% δεν θα μπαίναμε στο μνημόνιο και το έλλειμμα φουσκώθηκε σε 15,4% με σκοπό την υπογραφή του μνημονίου.

Μόνο που η χώρα μπήκε την άνοιξη του 2010 στο μνημόνιο με έλλειμμα 13,4% και αυτό αναθεωρήθηκε σε 15,6% το φθινόπωρο του 2010.

Όμως, γιατί να παραδεχθούμε τη γκάφα μας (;), η οποία βεβαίως δεν ήταν προϊόν ανοησίας αλλά απόπειρας να νικήσει για ακόμη μία φορά ο σκοταδισμός στην Ελλάδα της κρίσης.

Έτσι, η ευρηματικότητα από πλευράς ΔΣΑ ξεπερνά και αυτή του Μαγκάιβερ, αλλάζοντας τη διατύπωση το 2013 ως εξής:

”Ως γνωστόν, ήδη από την 29η Σεπτεμβρίου 2011, ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τη διάπραξη σοβαρότατων αξιόποινων πράξεων από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), που αφορούν παράνομη διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 σε 15,4%, με τελικό αποτέλεσμα, μετά την υπαγωγή της Ελλάδας στο Μνημόνιο, και τη συνακόλουθη επιβολή στη Χώρα μας σκληρών δημοσιονομικών και άλλων μέτρων σε βάρος του Ελληνικού Λαού..”

Tι ακριβώς κάνει; Καλύπτει τη γκάφα και μας εξηγεί ότι παρότι μπήκαμε στο μνημόνιο, φουσκώθηκε μετά το έλλειμμα για να παρθούν πιο ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ!

Ο μεγαλύτερος δικηγορικός σύλλογος της χώρας, δια του προέδρου του, κοινοποιεί 2 επιστολές που λένε 2 τελείως διαφορετικά πράγματα (η 1η ότι φουσκώθηκε το έλλειμμα κ μπήκαμε στο μνημόνιο κ η 2η ότι δεν φουσκώθηκε το έλλειμμα για να μπούμε στο μνημόνιο -είχαμε ήδη μπει αλλά το φουσκώσανε μετά για να πάρουν μέτρα και εν ολίγοις να μας πηδήξουν καθότι γνωστοί μαζοχιστές με τάσεις αυτοκτονικού ιδεασμού).

Πράγματι, ήταν πιο σκληρά… όχι τα μέτρα, αλλά τα ναρκωτικά που έχουμε πάρει εξαιτίας σας. Και δεν είχα σκοπό να πάρω άλλη δόση. Απλά, έκανα το λάθος να ανοίξω ένα παλιο-λινκ και να τραφώ ξανά από αυτά τα σκουπίδια που διαβάζουμε κ που συνιστούν προϊόν θεσμικών οργάνων. Και σκέφτηκα ότι αυτοί θα συνεχίζουν μέχρι να παραδοθεί η αλήθεια.

Ε, δεν θα γίνει έτσι.

κι αλλά ημερολόγια...

Καμία δικαιολογία

Η οργανωμένη μετακίνηση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -παρά την επίσημη απαγόρευση- είχε ως αποτέλεσμα

> > >

Αρπακτικά

1) Predator Το Predator είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που εγκαθίσταται στο κινητό σας και

> > >
Scroll to Top